Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Πρώτο βήμα της διαδικασίας επιστροφής είναι να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα 2102207816 και 6981808064 ή μέσω μηνύματος στις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram ή μέσω email στο info@tuffmensgear.com.

Πολιτική Επιστροφής Ελαττωματικών Προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή παραλαβής του.

Μετά το πέρας των παραπάνω αναφερόμων 14 ημερολογιακών ημερών θεωρείται ότι το προϊόν παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του.

Τα μεταφορικά έξοδα σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν την εταιρεία.

Πολιτική Επιστροφής Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Το προϊόν θα πρέπει να είναι αμεταχείριστο και στην αρχική του συσκευασία μαζί με το τυχόν συνοδευτικό υλικό (κουτί, καρτελάκια κλπ).
2. Η συσκευασία και το συνοδευτικό υλικό (κουτί, καρτελάκια κλπ) πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως ακριβώς παραλάβατε το προϊόν.
3. Το αίτημα επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβή της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 7€ για την Ελλάδα και 12€ για την Κύπρο.

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει αποδεκτή την επιστροφή του προϊόντος και να το επιστρέψει στον πελάτη με δικά του έξοδα αποστολής.

Η διαδικασία επιστροφής που ακολουθείται είναι η εξής:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 2102207816 και 6981808064 ή μέσω μηνύματος στις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram ή μέσω email στο info@tuffmensgear.com προκειμένου να μας ενημερώσετε για το αίτημα σας.
2. Συσκευάζετε το προϊόν σε μια καινούργια σακούλα καλά σφραγισμένη (το voucher της μεταφορικής εταιρίας ΔΕΝ πρέπει να κολληθεί πάνω στη συσκευασία του προϊόντος).
3. Δίνετε το δέμα της αλλαγής με έναν απο τους δύο τρόπους:

Παράδοση στα Εlta courier όπου ενημερώνετε ως εξής:
Επιστροφή δέματος στα Elta Courier Σεπολίων 61, ΤΚ 10443
Υπ’όψιν ICC courier – IMPEX Papadopoulos
Χρέωση παραλήπτη.
Παράδοση στην ACS όπου ενημερώνετε ως εξής:
Επιστροφή δέματος στην ACS Κολωνού Λένορμαν 203, ΤΚ 10442
Υπ’όψιν ICC courier – IMPEX Papadopoulos
Χρέωση παραλήπτη.

Μόλις λάβουμε το δέμα και διαπιστωθεί ότι είναι στην αρχική του κατάσταση θα δρομολογήσουμε την αποστολή του προϊόντος που έχετε ζητήσει. Παρακαλώ σημειώστε πως ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις ανάμεσα στην ημερομηνία που βλέπετε online ότι παραδόθηκε το δέμα σας στις παραπάνω διευθύνσεις και στην ημερομηνία παραλαβής από εμάς. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτές τις καθυστερήσεις.

Σας παρακαλούμε πολύ να κρατήσετε το voucher προκειμένου να παρακολουθείτε την πορεία επιστροφής του δέματος σας σε εμάς, καθώς δεν είναι δική μας αρμοδιότητα να παρακολουθούμε το πού βρίσκεται και πότε θα παραδοθεί στην εταιρεία μας.

 

Πολιτική Επιστροφής Λανθασμένων Προϊόντων

Σε περίπτωση αποστολής λάθος προϊόντος με υπαιτιότητα της εταιρείας, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν το www.tuffmensgear.com.

Ο πελάτης οφείλει να μην έχει χρησιμοποιήσει το προϊόν και να έχει κρατήσει τόσο το προϊόν όσο και τη συσκευασία του σε άριστη κατάσταση και με το τυχόν συνοδευτικό υλικό (κουτί, καρτελάκια κλπ).

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης και με τις εξής προϋποθέσεις:
1. Το προϊόν θα πρέπει να είναι αμεταχείριστο και στην αρχική του συσκευασία μαζί με το τυχόν συνοδευτικό υλικό (κουτί, καρτελάκια κλπ).
2. Η συσκευασία και το συνοδευτικό υλικό (κουτί, καρτελάκια κλπ) πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως ακριβώς παραλάβατε το προϊόν.
3. Το αίτημα επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 10 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας.

 

Στην περίπτωση που η επιστροφή δεν είναι εξαιτίας δικού μας λάθους, σας επιστρέφονται η αξία των προιόντων μείον τα έξοδα μεταφοράς προκειμένου να επιστραφεί το δέμα σε εμάς (5€ για Ελλάδα και 7€ για Κύπρο).

Στην περίπτωση που η επιστροφή είναι εξαιτίας δικού μας λάθους, σας επιστρέφονται η αξία των προιόντων και τα έξοδα μεταφοράς.

Η  επιστροφή των χρημάτων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε και εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.

Σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με δική του χρέωση του.

Η διαδικασία επιστροφής που ακολουθείται είναι ίδια με αυτή που αναφέρεται παραπάνω για την αλλαγή ελαττωματικών και μη ελαττωματικών προϊόντων.

Παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ) αφού από τη δική μας πλευρά ελέγχουμε τα προϊόντα προτού αποσταλούν. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο εμφανές ελάττωμα στην συσκευασία ΜΗΝ παραλάβετε και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα 2102207816 και 6981808064.